Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Til både små og store kunde

Hvidevare Service i Helsingør

Dansk Hvidevare Service vil være de bedste og billigste i Danmark. Derfor kører vi over hele Sjælland, så du hurtigst og bedst muligt kan få løst problemet med hvidevarer.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevare Service i Helsingør

Dansk Hvidevare Service vil være de bedste og billigste i Danmark. Derfor kører vi over hele Sjælland, så du hurtigst og bedst muligt kan få løst problemet med hvidevarer. Vi kommer selvfølgelig gerne til Helsingør. Vores ansatte er på vejen hele dagen, og svinger hjertens gerne forbi dig. Så kan du slippe for bekymringerne ved drilske hvidevarer.

Til både små og store kunder

Hvidevarer skal gøre hverdagen nemmere – hvad end det drejer sig om hvidevarerne i dit eget hjem eller på jobbet. Hvad end det drejer sig om komfurer, vaskemaskiner eller opvaskemaskiner står vi klar til at hjælpe. Vi opfylder både de ønsker og krav som den lille og den store kunde har. Derfor kan du være sikker på at vi afhjælper dig med de hvidevare-problemer, som du støder ind i.

Kvalitet – det garanterer vi

Hvidevarer er en dyr investering. Derfor vil vi gerne have at de holder længst muligt. Nogle gange vil du dog støde ind i problemer. Måske trænger filteret til at blive udskiftet eller også er der en indstilling, der skal finjusteres. Vores medarbejder er yderst kompetente og vi anvender kun originale reservedele. Det er din garanti for at ende med hvidevarer, der igen spinder som en kat!

Få et tilbud på hvidevareservice

Når hvidevarerne driller og går i stykker kan det være svært lige at se hvad problemet er. Måske varmer ovnen ujævnt eller vaskemaskinen lækker vand og årsagen er ikke til at finde. Derfor sidder vi klar ved telefonen så vi kan hjælpe dig. Vores teknikere kommer derefter hurtigst muligt til Helsingør for at befri dig for hvidevare-hovedpiner.