Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Vi reparerer hjemme hos dig

God Hvidevare Service i Helsinge

Der er ikke noget værre end når hvidevarerne pludseligt driller. Du ville lige sætte en vask over før arbejde og så tager den ikke vand ind.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

God Hvidevare Service i Helsinge

Dansk Hvidevare Service dækker hele Sjælland – og derfor selvfølgelig også Helsinge. Vi er lokalt forankrede og har reparatører og montører bosat over hele Sjælland. Det gør os til en del af dit lokalmiljø. Kontakt os – og så kommer vi hurtigst muligt!

Vi reparerer hjemme hos dig

Der er ikke noget værre end når hvidevarerne pludseligt driller. Du ville lige sætte en vask over før arbejde og så tager den ikke vand ind. Opvaskemaskinen siger en uforklarlig lyd og efterlader opvasken alt andet end ren. Du skal bage kagen til forældremødet i aften, og nu vil ovnen ikke varme. Alle scenarier er irriterende. Hvidevarer, der skal gøre vores hverdag lettere, bliver pludseligt et irritationsmoment. Det er derfor vi er her. Kontakt os, og løser vi ikke problemet over telefonen kommer vi selvfølgelig ud til og afhjælper problemet, så du kan få hverdagen på skinner igen.

Vi reparerer også for den store kunde

Det er ikke kun i hjemmet at hvidevarer spiller en vigtig rolle. Større kunder, som kontorer og kantiner, afhænger også af hvidevarer, og det kan sætte hele arbejdsdagen i stå når hvidevarerne ikke makker ret. Derfor hjælper vi selvfølgelig også større kunder. Vi kan eventuelt sørge for regelmæssig service så I hele tiden er sikret driftstabile hvidevarer.

Lokal og loyal hvidevareservice

Hos os er du ikke blot sikret hurtig service. Du er også sikret god service. Vores medarbejdere er alle up to date med de nyeste udviklinger og hvidevarer, og vi giver ikke op før problemet er løst. Har vi ikke reservedelene med i vores varevogn kommer vi selvfølgelig igen, så problemet bliver afhjulpet hurtigst muligt.