Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevare løsninger – Dem har vi!

Dansk Hvidevare Service Glostrup

Vi assisterer private, boligforeninger, andelsboligforeninger, institutioner, beboerforeninger og lignende, når deres fællesvaskeri har brug for professionel service.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service Glostrup

Dansk Hvidevare Service leverer hurtig og dygtig ekspedering og svarer altid prompte på dine henvendelser. Vores meget erfarne og dygtige serviceteknikere kører til dagligt rundt overalt på Sjælland, inklusive i Glostrup, og håndterer reparationer af hårde hvidevarer direkte på din adresse. Vores servicemontører er certificerede i alle de nyeste hvidevarer på markedet og kan håndtere næsten enhver opgave. Den høje tilfredshed blandt vores kunder kommer af det høje niveau, vores fagfolk har. Udover at stå til grund for en høj grad af kundetilfredshed, er vores højtuddannede medarbejdere deres vægt værd i guld, da de løser problemer hurtigt og rådgiver vores kunder omkring hvordan deres hvidevarers levetid bedst kan forlænges.

Hvidevare løsninger – Dem har vi!

Vi assisterer private, boligforeninger, andelsboligforeninger, institutioner, beboerforeninger og lignende, når deres fællesvaskeri har brug for professionel service. Vi ligger inde med de reservedele, som oftest bruges i hvidevarer fra fx Bosch, Siemens, Voss, AEG, Asko Vølund, LG, Gram, Gorenje, Blomberg, Miele, Fisher & Paykel eller BauKnecht.

Du kan kontakte os uden for normal åbningstid. Bestil din servicemontør til Glostrup, så tager vi kontakt til dig, når vi åbner. Er der slidte dele i din hvidevare, udskifter vi dem og foreslår gode løsninger, så problemerne sandsynligvis ikke opstår igen.

Serviceaftale giver garanti

Når du indgår en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, kommer vi og udfører komplette eftersyn af dine hvidevarer i Glostrup én gang om året. Er dine hvidevarer slidte, reparerer vi dem efter behov, hvilket betydeligt reducerer risikoen for fremtidige problemmanifesteringer. Vi ønsker at levere kun de bedste løsninger, som hjælper dig på både kort og lang sigt. Mange importører og producenter støtter op om vores 2 års garanti. Dansk Hvidevare Service bruger kun originale reservedele til vores reparationsarbejde.

Vores store rutine og erfaring inden for service af hvidevarer kommer vores kunder i Glostrup til gode, da det sikrer, at vi altid udfører god kvalitetsarbejde. Vi har et bredt erfaringsgrundlag og spænder vidt, da vi leverer hjælp og service til private, institutioner, virksomheder, producenter, stat og kommuner.