Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Professionel kundeservice på hvidevarer

Hvidevareservice Frederiksværk

Dansk Hvidevare Service står for hurtig kundeekspedering og svarer altid på dine henvendelser.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice Frederiksværk

Dansk Hvidevare Service står for hurtig kundeekspedering og svarer altid på dine henvendelser. Vores erfarne og dygtige servicemontører kører til dagligt rundt overalt på Sjællands veje, inklusive i Frederiksværk, og håndterer snart sagt alle reparationer af hvidevarer på din adresse. Vores teknikere er certificerede i alle de nyeste hvidevarer og kan håndtere næsten enhver opgave. Vores høje kundetilfredshed kommer af det høje niveau, vores fagfolk har. Udover at forårsage en høj grad af kundetilfredshed, er vores dygtige medarbejdere guld værd, idet de hurtigt løser problemer og rådgiver vores kunder omkring hvordan de bedst forlænger levetiden på deres hvidevarer.

Professionel kundeservice på hvidevarer

Det er vores målsætning at give den bedste og mest professionelle service i Faxe og i hele Danmark. Lige fra din første kontakt med Dansk Hvidevare Service, gør alle vores medarbejdere sig umage for at sikre dig den mest tilfredsstillende kundeservice. Kundeservice besvarer telefonen, når du ringer. Det er medarbejdere med talrige års erfaring indenfor branchen, som står klar til at hjælpe dig i Frederiksværk. Når vi har identificeret din hvidevares problem, går dens fejlbeskrivelse til én af vores teknikere, som sørger for, at servicebilen er pakket med alle relevante reservedele. Vi har mere end 100.00 reservedelsnumre, så vi garanterer, at uanset hvad dit behov er, kan vi hjælpe dig. Vores lagermedarbejdere gør bilen klar med alt nødvendigt udstyr og sørger for at holde reservedelslageret forsynet med alle tænkelige reservedele.

Dansk Hvidevare Service i Frederiksværk

Dansk Hvidevare Service er din garant for billig og hurtig reparation af hårde hvidevarer i Frederiksværk. Vores lokalt boende og veluddannede serviceteknikere hjælper kunder i København og hele Sjællands-området. Vi yder den bedste service og giver 100% tryghed.

Vi er kendte for vores iøjnefaldende montørbiler, gode service og hurtige udrykning. Har du i Frederiksværk brug for professionel reparationshjælp, behøver du blot ringe til Dansk Hvidevare Service. Så finder vi i fællesskab den løsning, du vil have.