Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Sublim kundeservice på hvidevarer

Hvidevareservice Fredensborg – stor ekspertise

Vi har som mål at levere branchens bedste kundeservice og den mest professionelle og fuldendte reparation af hvidevarer i landet.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice Fredensborg – stor ekspertise

Vi forstår til helt sikkert frustrationen og irritationen ved at være nødt til at undvære nødvendige hjælpemidler i hverdagen, og netop derfor gør vi det til en dyd og pligt at levere de bedste ydelser så hurtigt som muligt. Vores professionelle service- og montørvogne har selvfølgelig et bredt udvalg af alle de mest almindelige og nødvendige reservedele til din opgave, og i samarbejde med vores dygtige serviceteknikere og den ekspertise, de bringer til opgaven, klarer vi stort set alle reparationer med det samme på stedet.

Sublim kundeservice på hvidevarer

Vi har som mål at levere branchens bedste kundeservice og den mest professionelle og fuldendte reparation af hvidevarer i landet. Dansk Hvidevare Service i Fredensborg og over hele Sjælland har servicemontører, som gør sig stort umage med at sikre høj kundetilfredshed. Kundeservice svarer telefonen, og servicemedarbejdere med mange års erfaring i reparation og vedligeholdelse af hvidevarer hjælper hurtigt kunderne og leverer god og tillidsvækkende service.

Serviceaftale giver garanti

Når du indgår en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, udfører vi komplette eftersyn af dine hvidevarer én gang om året. Er dine hvidevarer slidte, reparerer vi dem, så fremtidige problemer ikke manifesteres. Vi stræber efter kun at levere de bedste løsninger, som hjælper dig på både den korte og den lange bane. Mange producenter og importører bakker op om vores 2 års garantiløfte, og det gør vores mål nemmere og mere langsigtede. Dansk Hvidevare Service bruger kun gode og originale reservedele, når du har brug for hjælp.

Vores store rutine og erfaring inden for reparationsbranchen og service af hårde hvidevaremærker kommer vores kunder i Fredensborg og på hele Sjælland til gode, idet det sikrer, at vi altid udfører kvalitetsarbejde. Vi har et bredt erfaringsgrundlag og spænder vidt, da vi leverer ydelser til private, institutioner, forsikringsselskaber, virksomheder, producenter og kommuner.