Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice Dragør

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice Dragør

Er dit komfur gået i stykker, vil din vaskemaskine ikke tage vand ind, eller vil ovnen ikke varme? Uanset hvilken udfordring du står med, så står vi klar at udføre reparation på dine hvidevarer i Dragør. Vi sætter en ære i at komme ud på adressen hurtigt og få løst dit problem, da vi forstår, hvor irriterende det er at undvære hverdagens hjælpemidler.

 

Hvidevare reparation Dragør

Vi kører på hele Sjælland, og de fleste af vores serviceteknikere er lokale. Det betyder både, at de kan være hurtigt fremme, men også at du støtter det lokale erhvervsliv, når du booker os til at reparere dine hvidevarer i Dragør og omegn. Vores serviceteknikere ankommer i en servicevogn, hvor de har et stort lager af reservedele med. Skulle det ske, at vi mod forventning ikke har den nødvendige reservedel med, skal du naturligvis ikke betale ekstra kørsel for at hente reservedelen.

 

Vi kører ikke, før problemet er løst

Hos Dansk Hvidevare Service sætter vi en ære i at yde god service inden for en optimal tidsramme. Vores serviceteknikere er veluddannede og altid opdaterede på den nyeste udvikling inden for området.

 

Fast serviceaftale

Vi er alle afhængige af vores hvidevarer, der for mange er en nødvendig del af hverdagen. Nogle steder er hvidevarerne dog endnu mere uundværlige – eksempelvis i erhvervsmæssig sammenhæng. På restauranten eller caféen kan en defekt hvidevare være skyld i mistet omsætning. Derfor tilbyder vi faste serviceaftaler, så du altid er garanteret driftsikre hvidevarer.

 

Danmarks måske bedste kundeservice

Hvis du har spørgsmål eller ønsker rådgivning, sidder vores søde kundeservicemedarbejdere altid klar til at hjælpe. De har selv stor viden og erfaring og kan i mange tilfælde rådgive dig til selv at afhjælpe problemet.

 

Ønsker du at få en vurdering og et tilbud, inden du bestiller reparation af dine hvidevarer, kan det også lade sig gøre. Med et større miljøfokus ønsker mange i dag at forlænge levetiden af deres maskiner fremfor at købe en ny. Der vil dog være nogle tilfælde, hvor det rent økonomisk ikke kan svare sig. Derfor er det ofte rart med et prisoverslag – især hvis det er en ældre maskine, du skal have repareret. I kundeserviceafdelingen kan du også få hjælp til at finde ud af, hvorvidt din egen forsikring kan dække reparationen.