Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Vi dækker hele Sjælland med kvalitet

Dansk Hvidevare Service Brøndby

Dansk Hvidevare Service er én af de førende danske virksomheder inden for reparation af hårde hvidevarer.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service Brøndby

Dansk Hvidevare Service er én af de førende danske virksomheder inden for reparation af hårde hvidevarer. Gennem konstant og kontinuerlig levering af service og kvalificerede reparationer skaber vi en tillid blandt vores kunder, der sikrer, at vi altid er deres førstevalg når nye behov opstår. Vi uddanner konstant vores montører og servicemedarbejdere til at levere kvalitet og vægter hele tiden rådgivning og gode kunderelationer højt. Dansk Hvidevare Service er Danmarks mest pålidelige og kompetente servicevirksomhed. Vi servicerer og reparerer – og rådgiver omkring – alle typer og mærker af hårde hvidevarer. Vi leverer tillidsvækkende håndværk, som kommer fra vores autoriserede montørers kompetente hænder, til hvem vi stiller store krav. Vi kører over hele Sjælland, inklusive i Brøndby. Det kalder vi hvidevareservice

Vi dækker hele Sjælland med kvalitet

Man skal aldrig undervurdere vigtigheden af vedligeholdelsen af ens hvidevarer. For at sikre langtidsholdbarhed, skal de passes og plejes, som så mange andre ting. Èn af de bedste ting, du kan gøre for at sikre, at dine hårde hvidevarer holder i lang tid, er at få udført hvidevareservice, hvilket inkluderer både reparation og rådgivning. Dansk Hvidevare Service sætter altid kunderne i centrum og møder dem med god og professionel service og rådgivning. Dansk Hvidevare Services serviceteknikere er kompetente, veluddannede og imødekommende. De dækker hele Sjælland, inklusive Brøndby, og kan derfor rykke ud og komme til undsætning med næsten ingen varsel, når din hårde hvidevarer opfører sig uhensigtsmæssigt.

Dansk Hvidevare Service har stor erfaring

Vi holder os helt up to date omkring alle de nye produkter på markedet, hvilket gør os i stand til altid at stå klar med højkvalitetsservice og reparationer på alle tænkelige hvidevaretyper- og mærker. Vi har et bredt og pålideligt netværk af leverandører, som dagligt forsyner os med alle de bedste og mest almindelige reservedele, der kontinuerligt bruges i vores arbejde. Dette gør os i stand til at kunne yde den bedste service til vores kunder. Dansk Hvidevare Services højtuddannede medarbejdere er lokalt boende og kan derfor betjene kunder i Brøndby og overalt på Sjælland. Vi har stor erfaring og rutine inden for service- og reparationsbranchen, hvilket kommer vores kunder til gode gennem arbejde af højeste kvalitet. Vi har et enormt erfaringsgrundlag inden for reparation af hårde hvidevarer, som bla. er fremkommet af, at vi servicerer mange forskellige personer og organisationer, såsom virksomheder, private, boligselskaber og institutioner.