Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Hvidevareservice med Garanti og tryghed

Hvidevareservice findes også i Borup

Dansk Hvidevare Service Borup har nogle af de billigste reparationspriser i Danmark og er garant for hurtig udrykning og service på alle hverdage.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Hvidevareservice findes også i Borup

Dansk Hvidevare Service Borup har nogle af de billigste reparationspriser i Danmark og er garant for hurtig udrykning og service på alle hverdage. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere med op til 40 års erfaring, som er med til at sikre konstant og kontinuerlig kundetilfredshed. Vi er bla. kendte i lokalområder for vores iøjnefaldende montørbiler, men vi forstår naturligvis, at for at opnå høj kundetilfredshed er æstetikken mindre vigtig end hurtig udrykning og god service. Vi har stort set altid de mest almindeligt brugte reservedele i vores servicevogne og ligger derfor inde med reservedele, vi ved ofte skal bruges på udrykninger til produkter som eksempelvis AEG, Aristion, Asko, Bauknecht, Blomberg, Bosch, Brandt, Candy, Electrolux, Gaggenau, Gorenje, Gram, Hoover, Husqvarna etc.

Hvidevareservice med Garanti og tryghed

Som de eneste i Danmark giver Dansk Hvidevare Service Borup 2 års fuld garanti på reparationer. Det, og vores kompetente og professionelle service, giver vores kunder tryghed i hverdagen. Vi giver 2 års garanti på både reservedele og reparationer, når vi rykker ud til private kunder. Det betyder, at går hvidevaren i stykker inden for 2 år efter vores reparation, rykker vi omgående ud og skifter reservedelene uden ekstraudgifter for dig. Det er kvit og frit, og det samme gælder naturligvis for arbejdslønnen. Adskillige importører og producenter bakker op om vores garanti, hvilket sikrer langtidsholdbarhed i aftalerne og, at altid kun originale reservedele kommer i brug i reparationerne. Det mener vi giver den bedste tryghed for vores kunder og sikrer, at de altid vender tilbage til os når nye behov opstår.

Stor ekspertise i Borup

Vi forstår til fulde frustrationen og irritationen ved at måtte undvære nødvendige hjælpemidler i hverdagen, og netop derfor gør vi det til en dyd og pligt at levere de nødvendige ydelser så hurtigt som muligt. Vores veludstyrede og professionelle service- og montørvogne har naturligvis et bredt udvalg af alle de rigtige og nødvendige reservedele til netop din opgave, og i samarbejde med vores veluddannede serviceteknikere og den ekspertise og de evner, de bringer til jobbet, klarer vi stort set altid reparationen omgående.

Få tilbud og vurdering

Skal din hårde hvidevare repareres eller helt udskiftes? Med samfundets øgede bevidsthed omkring miljøet er vi alle blevet mere opmærksomme på at forlænge levetiden på vores hvidevarer, i stedet for blot at smide dem ud. Når vi rykker ud til vores kunder, vurderer vi derfor altid hensigtsmæssigheden af eventuelle reparationer og giver gerne et tilbud inden vi tager fat. Det sikrer, at vores kunder altid kender omkostningerne forbundet med vores arbejde og planen for deres hvidevarer og derfor ikke på noget tidspunkt overraskes af uforudsete eller unødvendige udgifter.