Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dagligt rundt på alle Sjællands veje, inklusive i Birkerød

Dansk Hvidevare Service Birkerød

Vi har som mål at levere den bedste kundeservice i branchen og den mest professionelle og kompetente reparation af hvidevarer i Danmark.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service Birkerød

Dansk Hvidevare Service leverer hurtig ekspedering og svarer altid prompte på dine henvendelse. Vores erfarne og dygtige serviceteknikere kører til dagligt rundt på alle Sjællands veje, inklusive i Birkerød, og håndterer stort set alle reparationer af hårde hvidevarer direkte på din adresse. Vores teknikere er certificeret i alle de nyeste hvidevarer på markedet og kan håndtere snart sagt enhver opgave. Den høje tilfredshed blandt vores kunder kommer direkte af det høje niveau vores fagfolk har. Udover at stå til grund for en høj grad af kundetilfredshed, er vores højtuddannede medarbejdere deres vægt værd i guld, idet de løser problemer hurtigt og effektivt og naturligvis rådgiver vores kunder vedrørende hvordan de bedst forlænger deres hvidevarers levetid.

Sublim kundeservice & hvidevareservice

Vi har som mål at levere den bedste kundeservice i branchen og den mest professionelle og kompetente reparation af hvidevarer i Danmark. Dansk Hvidevare Service i Birkerød og over hele Sjælland har medarbejdere, der gør sig stort umage med at sikre vores kunders tilfredshed. Kundeservice svarer telefonen, og medarbejdere med mange års erfaring i reparation og vedligeholdelse af hårde hvidevarer hjælper kunderne og leverer god og tilfredsstillende service.

Serviceaftaler sikrer eftersyn af hvidevarer

Dansk Hvidevare Service leverer service og reparation af alle de førende producenters produkter inden for hårde hvidevarer. Vi indgår serviceaftaler med virksomheder såvel som private. Serviceaftaler med Dansk Hvidevare Service Birkerød sikrer, at vi udfører komplette eftersyn af hvidevarer én gang om året. Indeholder dine varer slidte dele udskifter vi dem prompte, og kan vi se, at der er mulige fremtidige problemer med din vare, orienterer vi dig herom og foreslår løsninger, der minimerer risici for problemmanifestering.

Vores store rutine og erfaring inden for reparationsbranchen og service af udvalgte hårde hvidevaremærker er til stor fordel for vores kunder i Birkerød og på hele Sjælland. Det sikrer, at altid udfører kvalitetsarbejde. Vi har et stort erfaringsgrundlag og spænder vidt, idet vi leverer ydelser til private, forsikringsselskaber, institutioner, virksomheder, producenter, og stat og kommuner.