Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service Ballerup og kvalitet

Ballerup & Dansk Hvidevare Service

Dansk Hvidevare Service er et af landet mest betroede og kompetente servicevirksomheder inden for reparation af hårde hvidevarer.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Ballerup & Dansk Hvidevare Service

Dansk Hvidevare Service er et af landet mest betroede og kompetente servicevirksomheder inden for reparation af hårde hvidevarer. Vi servicerer alle de kendte mærker og alle forskellige typer af hvidevarer. Vores håndværk er tillidsvækkende og vores sublime hvidevareservice kommer kun fra autoriserede montørers kompetente hænder.

Dansk Hvidevare Service Ballerup og kvalitet

Dansk Hvidevare Service blev grundlagt på ideen om at tilbyde kvalitetsbevidst og venlig service til alle former for kunder og alle steder på Sjælland, inklusive i Ballerup. Vores ambitioner er at stille vores kunder fuldkommen tilfredse med vores service gennem tillidsvækkende og effektivt reparationsarbejde. Vi sætter kunderne i centrum og giver altid god, professionel og venlig service.

Hurtige og professionelle ydelser

Vi har stor forståelse for hvor frustrerende det kan være at måtte være foruden de nødvendige hjælpemidler i hverdagen. Derfor leverer vi vores professionelle ydelser til vores kunder så hurtigt som muligt. Vores professionelt bemandede og udstyrede montørvogne har et stort udvalg af de nødvendige reservedele til opgaven, og i fællesskab med vores veluddannede og velforberedte serviceteknikere kan vi hurtigt løse den nødvendige opgave for dig. Skulle vi komme ud for den sjældne hændelse, at vi mangler en nødvendig reservedel, skal du naturligvis ikke betale for Dansk Hvidevare Services ekstra kørsel til og fra Ballerup.

Certificerede og holdbare løsninger

Dansk Hvidevare Service Ballerup er certificeret i alle mærker og hvidevaretyper, hvilket gør os i stand til at finde gode og langtidsholdbare løsninger for dine hvidevarer. Vores teknikere finder hurtigt ud af, hvad problemet er og yder effektiv service. Vi mener, at godt uddannede medarbejdere er altafgørende for vores sublime og prisvenlige service. Det gør, at intet problem er uløseligt for os.