Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Vi kan hurtigt være hos dig i Allerød

Dansk Hvidevare Service kører også til Allerød

Indgår du en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, udfører vi totaleftersyn af dine hvidevarer én gang om året.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service kører også til Allerød

Dansk Hvidevare Service kører rundt på hele Sjælland, så vi kan hurtigt være hos dig i Allerød. Vi har udkørende service til private i København og på Sjælland, men assisterer eksempelvis også boligforeninger, beboerforeninger eller lign. når de har brug for professionel service og reparation.

Serviceaftale giver garanti på dine hvidevarer

Indgår du en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, udfører vi totaleftersyn af dine hvidevarer én gang om året. Er der dele af dine hvidevarer, som er slidte, udskifter vi dem, så fremtidige problemer minimeres. Vi stræber altid efter at levere løsninger, der hjælper på både kort og lang sigt. Mange producenter og importører bakker op om vores 2 års garanti, hvilket gør vores mål nemmere og mere langsigtede. Dansk Hvidevare Service bringer naturligvis kun originale reservedele til dig i Allerød, når du ønsker at gøre brug af vores ydelser.

Professionel kundeservice

Det er vores ubestridte målsætning at give den ypperste og mest professionelle hvidevareservice i Danmark. Lige fra din første kontakt med Dansk Hvidevare Service, gør alle vores medarbejdere sig umage for at sikre dig og alle vores kunder den bedste og mest tilfredsstillende kundeservice.

Kundeservice svarer altid telefonen. Det er medarbejdere med mange års erfaring indenfor hvidevarebranchen, der står klar til at hjælpe dig i Allerød. Når vi har identificeret problemet, går fejlbeskrivelsen til én af vores serviceteknikere, som sørger for, at montør bilen pakkes med alle de relevante reservedele. Vi har mere end 100.00 reservedelsnumere, så vi kan næsten garantere, at uanset hvad du ønsker hjælp med, kan vi være der for dig. Lagermedarbejderne gør bilen klar med alt det andet nødvendige værktøj og udstyr og sørger for at holde vores reservedelslager velforsynet og up to date med alle tænkelige reservedele.

Vores velkvalificerede serviceteknikere har mange års erfaring med mange forskellige varemærker inden for branchen. For dig i Allerød, betyder det hurtige og effektive løsninger på dine problemer, uanset om du har brug for en reparation eller blot en vurdering.