Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Billig reparation af hvidevarer i Albertslund

Dansk Hvidevare Service i Albertslund

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service i Albertslund

Dansk Hvidevare Service er din garant for hurtig og billig reparation af hvidevarer i Albertslund. Vores lokalt boende og yderst veluddannede serviceteknikere hjælper dagligt kunder i København og hele Sjællands-området. Vi yder den bedste service og giver vores kunder 100% tryghed, når de vælger os som deres service-virksomhed.

Vi er kendte for vores montørbiler, gode service og hurtige udrykning. Har du i Albertslund brug for professionel assistance, behøver du blot ringe til Dansk Hvidevare Service. Så finder vi i fællesskab en løsning, der gør dig tilfreds.

Vi har alle løsninger indenfor hvidevareservice

Vi hjælper boligforeninger, andelsboligforeninger, beboerforeninger og lignende, når deres fællesvaskeri har brug for hurtig og professionel reparation og service. Vi ligger som oftest inde med de reservedele, som oftest bruges i diverse hvidevarer fra fx Bosch, Elektrolux, Siemens, Voss, AEG, Asko Vølund, LG, Gram, Gorenje, Ariston, Blomberg, Smeg, Miele, Fisher & Paykel eller BauKnecht.

Du kan også kontakte os uden for normal åbningstid. Bestil din servicemontør til Albertslund, så tager vi kontakt til dig, så snart vi åbner. Er der slidte dele i dine hvidevarer, udskifter vi dem og foreslår løsninger, så problemerne ikke opstår igen. Et eftersyn medfører som regel længere levetid for dine hvidevarer.

2 års garanti – som de eneste

Som de eneste i Danmark tilbyder vi 2 års fuld garanti på reparationer. Går hvidevarerne i stykker med samme fejl inden for 2 år efter vores reparation, reparerer vi dem igen gratis med det samme. Kvit og frit. Professionel og kompetent service giver kunder tryghed i hverdagen.

De kunder, der har hyret os, føler sig trygge ved vores service. Læs gerne deres anmeldelser af Dansk Hvidevare Service ApS. Det gør vi selv med stolthed.

Kan det betale sig at reparere, eller er det bedre at udskifte hele hvidevaren? Det kan vi komme til Albertslund og vurdere for dig, og vi giver gerne et tilbud inden vi tager fat.