Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service ApS er den førende specialist inden for reparation og service af Gaggenau hvidevare

Reparation og service af dine Gaggenau hvidevare

De kunder, der har hyret os, føler sig trygge ved vores service. Læs gerne deres anmeldelser af Dansk Hvidevare Service ApS. Det gør vi selv med stolthed.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation og service af dine Gaggenau hvidevare

Dansk Hvidevare Service ApS er den førende specialist inden for reparation og service af Gaggenau hvidevare.

Dansk Hvidevare Service kører rundt på hele Sjælland, så vi kan hurtigt være hos dig, når din Gaggenau-maskine går i stykker, eller hvis du har brug for råd og vejledning om, hvordan forlænger din Gaggenau-vares levetid. Vi har udkørende service til private i København og på Sjælland, men assisterer eksempelvis også boligforeninger, beboerforeninger eller lign. når de har brug for professionel service og reparation.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

2 års garanti – som de eneste

Som de eneste i Danmark tilbyder vi 2 års fuld garanti på reparationer af din Gaggenau. Går hvidevarerne i stykker med samme fejl inden for 2 år efter vores reparation, reparerer vi dem igen gratis med det samme. Kvit og frit. Professionel og kompetent service giver kunder tryghed i hverdagen.

De kunder, der har hyret os, føler sig trygge ved vores service. Læs gerne deres anmeldelser af Dansk Hvidevare Service ApS. Det gør vi selv med stolthed.
Kan det betale sig at reparere, eller er det bedre at udskifte hele din Gaggenau? Det kan vi komme og vurdere for dig, og vi giver gerne et tilbud inden vi tager fat.

Dansk Hvidevare Service har nogle af de billigste reparations priser i Danmark og er garant for hurtig udrykning og service på alle hverdage. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere med op til 40 års erfaring, som er med til at sikre konstant og kontinuerlig kundetilfredshed. Vi har stort set altid de mest almindeligt brugte reservedele i vores servicevogne og ligger derfor inde med reservedele, vi ved ofte skal bruges på udrykninger til produkter som eksempelvis Gaggenau-hvidevarer.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910