Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service ApS er specialister indenfor reparation og service af Gaggenau hvidevarer

Reparation og service af Gaggenau hvidevarer

De kunder, der har hyret os, føler sig trygge ved vores service. Læs gerne deres anmeldelser af Dansk Hvidevare Service ApS. Det gør vi selv med stolthed.

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Reparation og service af dine Gaggenau hvidevare

Dansk Hvidevare Service ApS er specialister indenfor reparation og service af Gaggenau hvidevarer

Hos Dansk Hvidevare Service dækker vi hele Sjælland og kan derfor på kort tid nå ud til dig, hvis din Gaggenau-maskine går i stykker. Vi har gennem flere års arbejde i branchen fået et godt kendskab til mærket og mulige fejlkilder. Dette betyder ligeledes, at vi kan give gode råd og vejledning til, hvordan du forlænger levetiden på din maskine. Vores service dækker private i København og i resten af Sjælland, men er du eksempelvis en boligforening, beboerforening eller lignende, så kommer vi også gerne ud og yder professionel service og reparation. Som de eneste i Danmark giver vi altid 2 års fuld garanti på reservedele, hvilket er med til at give vores kunder tryghed.

2 års garanti – som de eneste

Vi giver 2 års garanti på alle reservedele, hvis dit køleskab, komfur, emhætte eller andet går i stykker med samme fejl. Du får derfor en ny reparation kvit og frit, mens du kan anvende din maskine uden bekymring igen. Vi tror på, at professionel og kompetent service giver kunderne tryghed i hverdagen. Vi oplever, at kunder, som har hyret os, føler sig trygge ved vores service. Du kan læse deres anmeldelser under Garanti og Tryghed.

Men kan det betale sig?  

Vi hører tit spørgsmålet fra kunder: “Kan det betale sig at reparere, eller er det bedre at udskifte hele Gaggenau maskinen?”. Det er et godt spørgsmål, som ofte afhænger af, hvilket produkt du har. Vi kommer gerne forbi og ser nærmere på din hvidevare. Derfra kan vi komme med en vurdering og et tilbud, inden vi reparerer din maskine.

Du kan være sikker på, at Dansk Hvidevare Service har nogle af de billigste priser i Danmark, når det kommer til reparation af hvidevarer. Du kan forvente hurtig udrykning og fuld service på alle hverdage. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere med op til 40 års erfaring, som gør deres bedste for at give god kundetilfredshed og løse alle opgaver. Vi har normalt de mest almindelige reservedele til de typiske reparationer på Gaggenau-hvidevarer. Hvis du har et specifikt problem med din maskine, så anbefaler vi dog, at du laver en beskrivelse af problemet, så vi bedst muligt kan løse opgaven.

Hvilke Gaggenau produkter reparerer vi?

Vi er som hovedregel i stand til at reparerer de mest gængse Gaggenau-hvidevarer. Dette inkluderer deres ovne, køle/fryseskabe, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler, emhætte og kogeplader. Hvis du oplever problemer med en af ovenstående hvidevarer kategorier, så kan du trygt ringe til os og høre dine muligheder. Hvis du ejer en mindre hyppig maskine fra Gaggenau, dette kunne være en vinkøler, kaffemaskine eller andet, så er du ligeledes velkommen til at ringe. Det er ikke sikkert, at vi har reservedele til dette. Men hvis vi har, så kan du naturligvis forvente den samme høje service.

Kontakt os i dag

Du kan kontakte os allerede i dag gennem formularen ovenfor. Her kan du specifikt beskrive, hvilket problem/problemer du oplever hos din Gaggenau maskine. Hvis du sidder med spørgsmål angående vores service eller reparation af din maskine, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 70 25 09 10 eller sende en mail til service@dh-s.dk. Vi giver gerne gode råd og vejledning, så du kan få glæde af din Gaggenau-hvidevare i mange år fremefter