Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Vi har næsten alle Blomberg-løsninger

Få tilbud og vurdering på din Blomberg

Dansk Hvidevare Service er din garant for hurtig og billig reparation af hvidevarer. Vores lokalt boende og yderst veluddannede serviceteknikere hjælper dagligt kunder i København og hele Sjællands-området med deres Blomberg-hvidevarer

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Få tilbud og vurdering på din Blomberg

Skal din hårde hvidevare repareres eller helt udskiftes? Med samfundets øgede bevidsthed omkring miljøet er vi alle blevet mere opmærksomme på at forlænge levetiden på vores hvidevarer, i stedet for blot at smide dem ud. Når vi rykker ud til vores kunder, vurderer vi derfor altid hensigtsmæssigheden af eventuelle reparationer og giver gerne et tilbud inden vi tager fat. Det sikrer, at vores kunder altid kender omkostningerne forbundet med vores arbejde og planen for deres hvidevarer og derfor ikke på noget tidspunkt overraskes af uforudsete eller unødvendige udgifter på deres Blomberg-service.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

Dansk Hvidevare Service er din garant

Dansk Hvidevare Service er din garant for hurtig og billig reparation af hvidevarer. Vores lokalt boende og yderst veluddannede serviceteknikere hjælper dagligt kunder i København og hele Sjællands-området med deres Blomberg-hvidevarer. Vi yder den bedste service og giver vores kunder 100% tryghed, når de vælger os som deres service-virksomhed.

Vi har næsten alle Blomberg-løsninger

Vi hjælper boligforeninger, andelsboligforeninger, beboerforeninger og lignende, når deres fællesvaskeri har brug for hurtig og professionel reparation og service. Vi ligger som oftest inde med de reservedele, som oftest bruges i diverse hvidevarer fra fx Blomberg.

Du kan også kontakte os uden for normal åbningstid. Bestil din servicemontør, så tager vi kontakt til dig, så snart vi åbner. Er der slidte dele i dine hvidevarer, udskifter vi dem og foreslår løsninger, så problemerne ikke opstår igen. Et eftersyn medfører som regel længere levetid for din Blomberg-maskine.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910

Din hvidevare reparatør af Blomberg hvidevare.