Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Stor Bauknecht-ekspertise

Dansk Hvidevare Service reparerer også din Bauknecht

Som de eneste i Danmark giver Dansk Hvidevare Service 2 års fuld garanti på reparationer. Det, og vores kompetente og professionelle service, giver vores kunder tryghed i hverdagen

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service reparerer også din Bauknecht

Dansk Hvidevare Service har nogle af de billigste reparationspriser i Danmark og er garant for hurtig udrykning og service på alle hverdage. Vi har dygtige og veluddannede medarbejdere med op til 40 års erfaring, som er med til at sikre konstant og kontinuerlig kundetilfredshed. Vi har stort set altid de mest almindeligt brugte reservedele i vores servicevogne og ligger derfor inde med reservedele, vi ved ofte skal bruges på udrykninger til produkter som eksempelvis Bauknecht-hvidevarer.
Garanti og tryghed, når vi reparerer dine hvidevare yder vi altid 2 års fuld garanti på reservedele.

Garanti og tryghed

Som de eneste i Danmark giver Dansk Hvidevare Service 2 års fuld garanti på reparationer. Det, og vores kompetente og professionelle service, giver vores kunder tryghed i hverdagen. Vi giver 2 års garanti på både reservedele og reparationer, når vi rykker ud til private kunder. Det betyder, at går din Bauknecht i stykker inden for 2 år efter vores reparation, rykker vi omgående ud og skifter reservedelene uden ekstraudgifter for dig. Det er kvit og frit, og det samme gælder naturligvis for arbejdslønnen. Adskillige importører og producenter bakker op om vores garanti, hvilket sikrer langtidsholdbarhed i aftalerne og, at altid kun originale reservedele kommer i brug i reparationerne. Det mener vi giver den bedste tryghed for vores kunder og sikrer, at de altid vender tilbage til os når nye behov opstår.

Stor Bauknecht-ekspertise

Vi forstår til fulde frustrationen og irritationen ved at måtte undvære nødvendige hjælpemidler i hverdagen, og netop derfor gør vi det til en dyd og pligt at levere de nødvendige ydelser så hurtigt som muligt. Vores veludstyrede og professionelle service- og montørvogne har naturligvis et bredt udvalg af alle de rigtige og nødvendige reservedele til netop din Bauknecht-maskine, og i samarbejde med vores veluddannede serviceteknikere og den ekspertise og de evner, de bringer til jobbet, klarer vi stort set altid reparationen omgående.

Ring trygt til Dansk Hvidevare Service ApS på 7025 0910

Din hvidevare reparatør af Bauknecht hvidevare.