Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Dansk Hvidevare Service kører i Stevns

Certificerede og holdbare løsninger i Stevns

Vores teknikere finder hurtigt ud af, hvad problemet er og yder effektiv service. Vi mener, at godt uddannede medarbejdere er altafgørende for vores sublime og prisvenlige service

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Certificerede og holdbare løsninger i Stevns

Dansk Hvidevare Service er certificeret i alle mærker og hvidevaretyper, hvilket gør os i stand til at finde gode og langtidsholdbare løsninger for dine hvidevarer. Vores teknikere finder hurtigt ud af, hvad problemet er og yder effektiv service. Vi mener, at godt uddannede medarbejdere er altafgørende for vores sublime og prisvenlige service. Det gør, at intet problem er uløseligt for os.

Dansk Hvidevare Service kører i Stevns

Dansk Hvidevare Service kører overalt på Sjælland, så vi kan hurtigt rykke ud til dig i Stevns. Vi har service til private i København og på Sjælland, men assisterer eksempelvis også boligforeninger, virksomheder, beboerforeninger, institutioner, kommuner og stat, når behov for professionel service og reparation opstår.

Serviceaftale giver garanti

Indgår du en serviceaftale med Dansk Hvidevare Service, udfører vi totaleftersyn af dine hvidevarer én gang om året. Er der dele af dine hvidevarer, som er slidte, udskifter vi dem, så fremtidige problemer minimeres. Vi stræber altid efter at levere løsninger, der hjælper på både kort og lang sigt. Mange producenter og importører bakker op om vores 2 års garanti, hvilket gør vores mål nemmere og mere langsigtede. Dansk Hvidevare Service bringer naturligvis kun originale reservedele til dig, når du ønsker at gøre brug af vores ydelser.

Professionel kundeservice

Det er vores ubestridte målsætning at give den ypperste og mest professionelle hvidevareservice til hårde hvidevarer i Stevns. Lige fra din første kontakt med Dansk Hvidevare Service, gør alle vores medarbejdere sig umage for at sikre dig og alle vores kunder den bedste og mest tilfredsstillende kundeservice.