Man - torsdag: 8.15 - 16.00, Fredag: 8.15 - 15.00 +45 70 25 09 10

Vi når ud til dig i Solrød

Dansk Hvidevare Service kører også til Solrød

Dansk Hvidevare Service kører overalt på Sjælland, så vi kan hurtigt rykke ud til dig i Solrød

Billige reparationspriser

2 års garanti på reservedele

Hurtig service på alle hverdage

Billigste priser på reservedele

Medarbejder med op til 40 års erfaring

Stor kundetilfredshed

Dansk Hvidevare Service kører også til Solrød

Dansk Hvidevare Service kører overalt på Sjælland, så vi kan hurtigt rykke ud til dig i Solrød. Vi har service til private i København og på Sjælland, men assisterer eksempelvis også boligforeninger, virksomheder, beboerforeninger, institutioner, kommuner og stat, når behov for professionel service og reparation opstår.

Vi når ud til dig i Solrød

Dansk Hvidevare Service er eksperter i reparation og service af hårde hvidevarer – også i dit lokalområde i Solrød. Vi er ikke kun kendte for vores montørbiler, men også for vores sublime service og hurtige udrykning til dine hårde hvidevareproblemer. Vi kører overalt på Sjælland, så vi kan hurtigt være hos dig, uanset om du bor i Asnæs, Roskilde, Solrød, Slagelse, Ballerup eller et hvilket som helst sted på Sjælland.

Hurtige og professionelle ydelser

Vi har stor forståelse for hvor frustrerende det kan være at måtte være foruden de nødvendige hjælpemidler i hverdagen. Derfor leverer vi vores professionelle ydelser til vores kunder så hurtigt som muligt. Vores professionelt bemandede og udstyrede montørvogne har et stort udvalg af de nødvendige reservedele til din Solrød-opgave, og i fællesskab med vores veluddannede og velforberedte serviceteknikere kan vi hurtigt løse den nødvendige opgave for dig. Skulle vi komme ud for den sjældne hændelse, at vi mangler en nødvendig reservedel, skal du naturligvis ikke betale for Dansk Hvidevare Services ekstra kørsel til og fra Solrød.

Mange års erfaring

Vores velkvalificerede serviceteknikere har mange års erfaring med mange forskellige varemærker inden for branchen. For dig, betyder det hurtige og effektive løsninger på dine problemer, uanset om du har brug for en reparation eller blot en vurdering.